Ideen bag
Ideen til Stensbjerggård Feriecenter blev født da vi besøgte Kai i USA 2004. Da Kai kom hjem, tog vi en beslutning om selv at bygge et feriecenter op fra bunden. Ikke kun henvendt til firmaer, men til alle der har lyst til at være aktive på et hyggeligt niveau.
Vi overtog ejendommen “Stensbjerggård” i februar 2005 og etablerede “Stensbjerggård Feriecenter”. Planen var at forene både aktivitet og overnatning med et spisested, således at vi kunne tilbyde et produkt der ikke i forvejen eksisterede på Samsø
Koncept
Det er vores fælles ønske, at arbejde sammen som familie og sammen opbygge et feriecenter hvor der tilbydes overnatning, bespisning samt aktiviteter.
Vi kan her give gæsterne mulighed for sammen og sammen med andre at mødes i fælles fysisk aktivitet.
Igennem leg kan alle aldre mødes og have det sjovt sammen. Der er mulighed for at familierne i deres ferie oplever et nærvær og familiefællesskab, der også vil indvirke positivt på deres hverdag efterfølgende.

Endvidere er der mulighed for, at give familier og grupper med et handicappet medlem, mulighed for en aktiv ferie sammen med andre familier.
Stensbjerggård er således indrettet, at vandrerhjemmet og flere af aktiviteterne kan anvendes af handicappede.
Et ferieophold på Stensbjerggård vil endvidere være oplagt for familier og grupper, der har overvægtige børn, der skal lære sig at have en mere aktiv og bevægelsespræget hverdag. Det er således et vandrerhjem der aktivt tilbyder leg og bevægelse i naturen.