Vivian Kjeldmark (mor)
Jeg er født i 1957 i Århus. Er gift med Lars og vi har sammen 4 børn.
Jeg er uddannet industrilaborant, men har prøvet en del forskellige erhverv. Her kan bl.a. nævnes: laborant på Farve-lakfabrik, ung pige i huset på hotel, medhjælper på en gård ved Fåborg, selvstændig erhvervsdrivende, dagplejemor ved Samsø Kommune, syerske og polstrer på en kørestolsfabrik, havnefogedassistent, rengøringsassistent og kioskmedarbejder i Mårup Havn samt madlavning på lejrskolen Stenvang.
 
Jeg har mine fritidsinteresser inden for udeliv, klatring, kajak, vandring samt haven og blomster
Lars Kjeldmark (far)
Jeg er født i 1960 i København. Er gift med Vivian og vi har boet sammen siden 1978 og vi har 4 børn sammen.
Jeg er uddannet landmand med det grønne bevis. Er til daglig forstander for Fonden Bryggergården, der er et opholdssted for 10 unge i alderen 14-18 år. I dag er der 18 medarbejdere.
I 2002 startede jeg sammen med Kai, et firma der arrangerer teambuilding- og samarbejdskurser.
I min fritid er jeg aktiv i spejderbevægelsen på Samsø samt i folkeoplysningsudvalget.
Kai Kjeldmark (søn)
Født i 1984, udlært bager/konditor i Onsbjerg bageri i 2003. Derefter tog jeg 1 års ophold i USA, hvor jeg arbejdede i en café som konditor, og delvist hjalp med forberedelser til frokost og morgenmad.
 
I 2002 startede jeg sammen med min far, et firma der arrangere teambuilding- og samarbejdskurser, hvor min rolle er instuktør for klatring, paintball, bueskydning og øksekast. 
 
I November 2004 startede vi så et nyt feriecenter på Samsø “Stensbjerggård fereicenter” her på Samsø.
I min fritid har jeg spillet paintball i Samsø paintball klub, som jeg sammen med en kammerat i 2002, fritidsdykker, jeg cykler, sejler havkajak, trekking, løb og om vinteren er jeg en ivrig ski og snowboardløber.

 

Norton 360